Якщо на шоу спілкуються люди з протилежними думками, то в результаті їхнього діалогу народжується істина. Так сказав український журналіст і телеведучий Ростислав Сухачов у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина», обґрунтовуючи необхідність зберігати баланс поглядів на шоу.

Гість програми пояснює, що на шоу потрібно запрошувати людей з різними позиціями та поглядами, тоді вони по-справжньому розкриваються на фоні цих протилежностей і дійсно є, на що подивитися.

Зокрема, каже він, завжди цікаво спостерігати за розмовою представників опозиції та влади. «Ніцой доходила до якогось екстазу на ефірах, тому що їй теж опонували і її вже просто несло», - розповідає Сухачов.

Натомість забезпечувати гарні умови для транслювання єдиного погляду, каже телеведучий, неправильно. Це, на його думку, радше пропаганда. «Не прийдуть на наші канали – прийдуть на інші, де для них буде тепла ванна, і вони будуть відчувати себе абсолютно спокійно», - зазначає гість програми.

У такому разі, каже Сухачов, картина формується зовсім інша. У приклад він наводить Ніцой і Фаріон: якщо на шоу в них немає жодного опонента, то кожен погляд видається надзвичайно правильним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сухачов поділився секретами професійних ведучих.

Також Знай.ua писав про те, що Єгорова пояснила, як працює політика на прикладі музичних чартів.