У своєму блозі політолог Михайло Чаплига пояснив, хто такі реалісти, і заявив, що вони – майбутнє України.

Ведучий проаналізував тенденції сучасного світу і зробив висновок, що майбутнє – це епоха реалістів.

Далі він детальніше пояснює, хто такі реалісти: «Реаліст це той, хто, задовольняючи власний егоїзм, реалізує громадський інтерес. Йому добре лише тоді, коли добре тим, хто його оточує». За словами Чаплиги, реаліст понад усе ставить власні права та власне щастя, але, добиваючись своєї цілі, він привносить справедливість у життя свого оточення.

Також експерт передбачає, що восени відбудуться вибори. «Реальна зміна епохи це не «качалово» між романтиками і прагматиками. Ми пережили епоху романтизму, і навіть зараз переживаємо епоху «магії простих рішень», - розповідає Чаплига. Він пояснює, що до «магії простих рішень» вдається те покоління при владі, що ніколи не вирішувало рівняння, а радше вгадувало відповідь.

Отже, політолог підсумовує, що майбутнє України – це реалісти, які зуміють покращити ситуацію у державі, оскільки вони аналізують вигоду для себе та народу і діють саме з цієї позиції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаплига заявив, що олігархи «забетонувались» і їм добре.

Також Знай.ua писав про те, що Чаплига розповів про справжніх героїв України.