Лікар-епідеміолог Сергій Кравченко у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів, якими препаратами вакцинувалася його сім'я.

«Я є прихильником вакцинопрофілактики. Мало того, в моїй родині всі члени сім'ї провакциновані усіма вакцинами, які доступні в Україні. Наприклад, я вакцинувався вакциною CoviShield індійського виробництва, і другу дозу отримував вакцини AstraZeneca. Точно так само моя мама, медичний працівник, вакцинована індійською CoviShield і AstraZeneca в подальшому», - каже експерт.

Кравченко уточнив, що CoviShield і AstraZeneca – це векторні вакцини. За його словами, це один ліцензійний препарат, який реалізується під різними торговими назвами, так як виробляється на різних майданчиках. Лікар-епідеміолог підкреслює, що насправді це одна і та ж вакцина.

«Моя дружина вакцинувалася китайською вакциною CoronaVac. Моя дочка вакцинувалася американською вакциною Pfizer. І за моєю рекомендацією мій молодший брат вакцинувався американською вакциною Moderna. Як ви розумієте, в нашій родині рішення приймаю я, кому і якою вакциною вакцинуватися», - сказав він.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Кравченко розповів, чи є різниця, в якій лабораторії робити тест на COVID-19.

Також Знай.uа писав, що Кравченко заявив, що штам «Дельта» несе для України найбільшу загрозу в найближчому кварталі.