Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про ставлення політиків до України. За його словами, Україна має дуже серйозний потенціал, але політики не користуються ним, допускаючи помилки.

«Коли ми говоримо про незалежність, то багато людей пам'ятають цей референдум, пам'ятають, які розмови йшли при референдумі, що у нас 4 атомні електростанції, Донбас наповнений рідкісним дорогим антрацитом, у нас свої нафта і газ, нафтопереробні комбінати, хімпроми, а запас чорнозему такий, як територія Великобританії. І в результаті ми сьогодні найгірша країна пострадянського простору», - зазначив Атаманюк.

На думку експерта, за всі 30 років незалежності українські політики ставилися до України як до своєї ж колонії. Як зазначив економіст, наші політики допускали помилки в управлінні країною, але Україна може багато чого.

«Коли держава штучно створює ситуації, коли депутат «Слуги народу» написала, що з цієї країни треба валити, то це предмет обговорення в кожній родині, тому що вони не бачать майбутнього для дітей тут», - сказав Атаманюк.

Як зазначив економіст, він любить Україну як країну, але сама держава допускає дуже багато помилок і країна не розвивається, незважаючи на неймовірний потенціал.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк запропонував метод, як підняти економіку.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк заявив, що при повному завантаженні нашої ГТС ми могли б отримувати 70 млрд доларів на рік.