Глава партії «Сила нації», громадський діяч Андрій Пелюховський у програмі «Культ особистості» Руслана Бізяєва висловив свою думку про особу президента Білорусі Олександра Лукашенка і його інтерв'ю.

«Моє ставлення до Лукашенка. Я не буду говорити: господарський мужик, треба віддати належне. Для Білорусі, як господарник, всі стратегічні об'єкти - у власності держави. Від нього все залежить. У нас же все залежить від олігархів», - говорить він.

Пелюховський наводить як приклад типову ситуацію з українських реалій.

«Ось у мене виробництво: електроенергія, газ та сировина в кар'єрі. Я повинен йти до уряду і просити, говорити: «Я відкриваю робочі місця, виходжу на європейський ринок, третє, п'яте, буду відстоювати прапор України! Ось такий я крутий хлопець. Допоможіть, зробіть пільгові знижки або дайте кредити, або щось». Я навіть не йду до уряду, я йду до олігархів: облгаз, обленерго, кар'єри. А ця, вибачте, 13 стаття Конституції - всі природні ресурси належать українському народові?», - міркує політик.

Про білоруського керівника він каже: господарник для своєї країни, він тримає владу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«У минулому році після виборів я посперечався з одним політиком, він досі мені не віддав віскі. Я сказав, що Бацька буде, там 86 відсотків. Будь-який політолог світу скаже, що сфальсифікувати можна не більше п'яти відсотків. Ну, десять, ну, двадцять», - робить висновок Пелюховський.

Як повідомляв Знай.ua, Рибчинський нагадав, що Кілери, які цинічно і нахабно повісили білоруського активіста в столичному парку, все ще знаходяться в українській столиці.

Також Знай.ua повідомляв, що Лановий розповів, як починалася бідність України: «Коли ми отримали незалежність, директори вишикувались і кажуть: «Давайте нам кредити!».