Політичний аналітик Олександр Кочетков у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?» розповів про перспективи Шмигаля. На думку експерта, Шмигаля приберуть з поста прем'єр-міністра, тому що він дуже неефективний на своїй посаді, що ставить під загрозу рейтинг правлячої партії.

«З економікою то проблеми, а грошей немає. Компенсація 2,7 млрд за «Північний потік» це наші втрати на 1 рік, а далі як? А якщо наша труба буде порожньою, то по ній же прокачування зараз йде з Росії в Європу і за рахунок цього газу у нас прокачування в міста», - зазначив Кочетков.

На думку експерта, якщо Росія у зв'язку з «Північним потоком-2» припинить або зменшить транзит газу через Україну, то буде колосальна економічна проблема. Як зазначив Кочетков, Шмигаль слабкий на своєму посту і не здатний вирішити ці проблеми для України.

«Повинен вивертати навиворіт олігархат і всі його схеми, щоб ці гроші пішли в бюджет. Повинен змушувати до амністії тих бізнесменів, які вивезли гроші за кордон і не можуть пояснити свій стан», - підкреслив Кочетков.

Як зазначив експерт, Шмигаль не робить багато речей, які мав би робити. На думку політичного аналітика, Шмигаль не заважає діючій владі, та зараз, на думку експерта, влада вчинить на користь економіки і візьме більш сильного прем'єра, інакше правляча партія ризикує втратити свій рейтинг.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фурса розповів про співвідношення зростання доходів і інфляції в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Фурса розповів, за що Україна отримає 2,7 млрд від МВФ.