У чому причина нинішнього стану справ в Україні? Своє бачення ситуації у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» викладає політичний експерт Владислав Дзівідзінський.

«Не варто підозрювати нинішню владу в злих намірах – вона щиро намагається зробити щось хороше для країни. Але, як то кажуть, хороший хлопець – це не професія, а стараннями ситий не будеш. Практика показує, що холодильник завжди перемагає телевізор. Як тільки холодильник спорожніє, красиві промови перестануть заспокоювати українців. Наше суспільство терпляче, але коли у нього закінчується терпіння - ми знаємо, що в такому разі відбувається на вулицях Києва. Навіть кадрові перестановки в уряді – це не більше ніж спосіб виграти час. А зараз йде деградація, адже навіть розмови про гіперлуп і космодром вже припинилися», - вважає експерт.

Він зазначає, що зараз в Україні припинилася будь-яка робота над структурними проєктами.

«У нас немає концепції, немає стратегії – в кращому випадку є тактика. Ось і зараз влада вивчає всі можливі ризики та готує ряд сценаріїв. Який сценарій буде обраний – цього зараз не знає ніхто, навіть той, хто буде приймати рішення. Тригером в будь-якому випадку стане якийсь ситуативна подія, а не стратегія розвитку нашої країни», - говорить Владислав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політичний консультант Микола Спиридонов відзначав, що на нових парламентських виборах партія «Слуга народу» не зможе повторити свій колишній успіх.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами експерта Іллі Куси, зовнішня політика України перебуває в глухому куті.