У своєму Telegram-каналі лідер партії «Національний корпус» в Сумській області Денис Сокур розповів, як журналісти в одному з сюжетів перекрутили інцидент з його участю. За його словами, візит Нацкорпусу на хлібозавод з громадянською добровільною місією домогтися його закриття через антисанітарію журналісти висвітлили як рекет.

«У цій чорнусі мене і моїх соратників звинувачують в нібито систематичному рекеті і залякуванні всіх підприємців області (Сумській, - ред.). Але хто знайомий зі стандартами журналістики, може зрозуміти, що об'єктивністю і чесністю в цьому псевдосюжеті і не пахне: маніпуляції, гучні слова, інтригуюча музика і нуль доказів – повний набір брудної заказухи», - зазначив Сокур.

Як зазначив націоналіст, за інформацією Держпродспоживслужби, на заводі в приміщеннях, де зберігався хліб та інвентар для випікання, було помічено багато тарганів і мертва миша, а перші порушення були виявлені в грудні 2018 року, коли, за словами Сокура, Нацкорпус не знав про цю ситуацію.

«Антисанітарію на хлібозаводі в Лебедині виявили ще 3 роки тому. Я вперше побував там уже як рік, але замовний сюжет з нібито постраждалим підприємцем виходить тільки зараз. Як ви думаєте, це збіг? Мені так не здається. Як би не намагався Офіс президента, СБУ та підконтрольні їм журналісти демонізувати Нацкорпус, ми завжди захищали і будемо захищати інтереси наших громадян», - сказав Сокур.

За словами лідера Нацкорпусу в Сумській області, дата виходу цього сюжету може бути пов'язана з початком активних дій по обмеженню Нацкорпусу в своїй діяльності.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що жоден з олігархів не спонсорує Нацкорпус.

Також Знай.ua повідомляв, що активісти Нацкорпусу приєдналися до демонтажу радянських інсталяцій на Майдані.