Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів, чому на Кримській платформі буде мало представників країн. За його словами, світ почав втрачати інтерес до проблем України.

«190 нам і не потрібні (Країн, - ред.). Якщо за наш рахунок, то можна збільшити делегацію. Якщо я вас запитаю, а що зараз в Судані відбувається, вас сильно хвилює? Ну, ось слабо це хвилює і ось точно так і Судан хвилює Україна», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, така маленька планована кількість учасників в Кримській платформі пояснюється тим, що багато країн Україна не цікавить. Як зазначив економіст, турецька сторона, яку мав би хвилювати Крим, буде відсутня на платформі, а також вони зробили заяву, що у них хороші відносини з Україною і Росією.

«Потрібно підігрівати інтерес до України на зовнішній арені, тому що ми вже бачимо, що йдуть посили від Франції та Німеччини, що потрібно припиняти санкції і запрошувати Росію в усі міжнародні організації. Вже є елемент втоми від українських проблем», - сказав економіст.

На думку Атаманюка, глобальному світу питання України почало набридати та інтерес почав послаблюватися, тому вони почали знову проявляти увагу Росії, забуваючи, що вона є агресором.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк запропонував метод, як підняти економіку.

Також Знай.ua публікував заяву Атаманюка, що при повному завантаженні нашої ГТС ми могли б отримувати 70 млрд доларів на рік.