Вектор політики України має бути проукраїнським. Так сказав економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі, міркуючи над темою багатовекторної політики.

Експерт зазначає, що Україна постійно грається з векторами своєї політики, вона кидається від одного до іншого напрямку, що є неправильним.

Аби не бути голослівним, Атаманюк пропонує поглянути на досвід, наприклад, Януковича.

«Янукович подумав, що він великий гравець: почав грати з Росією, ЄС і найстрашніше, що почав грати з українським народом. В результаті тр**нули всі троє його в особливо жорстокій формі», - каже економіст.

На думку Атаманюка, держава повинна обрати один вектор своєї політики і він повинен бути проукраїнським. «Коли ти ведеш проукраїнський вектор, тоді Америка, Китай і Росія тебе поважають», - підкреслює він.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Економіст пояснює, що повага до України з’явиться тоді, коли вона у своїх діях виходитиме із власних інтересів.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк запропонував метод, як підняти економіку.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк розповів, як можна було б заробляти на транзиті газу 70 млрд доларів на рік.