У програмі «Що далі?» на каналі Знай24 політолог Руслан Бортник розповів, як, на його думку, повинна поводитися центральна влада після смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Політолог зазначив, що жителі міста не вірять у версію про самогубство і звинувачують в тому, що сталося, саме владу.

«Завдання влади - забезпечити максимально швидке і прозоре розслідування та встановити винних. Інакше винним в суспільній свідомості буде призначена саме влада. Думаю, що затягувати ситуацію з перевиборами буде складно», - говорить Бортник.

Він пояснив, що в жовтні вони вже технічно неможливі, а тягнути ситуацію з перевиборами після березня - це дуже складно, і затягування на такий тривалий період буде виглядати як визнання владою своєї слабкості.

«Думаю, що все ж влада на це не піде, оскільки вона не пішла на такий інструмент навіть у Харкові. Хоча і спокуса там був величезна, щоб не йти на перевибори, у них була історія із затягуванням, довідки, не довідки – ми знаємо, що раніше була така історія, коли окремі міста України кілька років не мали мера», - розповів Бортник.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Політолог вважає, що у Кривому Розі владі буде дуже складно це зробити. Більш того, він додав, що такий крок з їхнього боку буде визнанням своєї електоральної поразки. Бортник зазначив, що він сподівається, що влада на це не піде.

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чи потрібні бази НАТО на території України.

Також Знай.ua писав про те, що Романченко розповів, хто фінансує Кримську платформу.