Політтехнолог Валентин Гладких у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів, чи розвивається Україна. За його словами, у Києві будується багато елітної нерухомості, яку купляють українці.

«Я своїм студентам, які дуже часто говорять, що нічого не змінюється, кажу, що прийдіть додому і спитайте у своїх батьків: Київ 1991 року і Київ 2021 року змінився? Я колись жив у гуртожитку на вулиці Ломоносова, але сьогодні, коли я там проїжджаю, то я нічого не впізнаю», - зазначив Гладких.

За словами політтехнолога, на прикладі вулиці, де розташовувався його гуртожиток, можна побачити, що Київ як місто змінюється, будуються елітні житлові квартали з дорогою нерухомістю.

«І цю недешеву нерухомість хтось купує. Вона не стоїть порожня, а це означає, що є люди, які можуть собі дозволити купувати таку нерухомість, ці люди десь працюють, тобто генеруються якісь доходи», - підкреслив Гладких.

Також експерт зазначив, що зараз на вулицях їздить багато дорогих автомобілів. За словами Гладких, українці може не реалізували все, що хотіли від початку незалежності, але все ж таки країна розвивається, платоспроможність українців збільшується і росте добробут у цілому.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, чи приберуть з поста Шмигаля.

Також Знай.ua повідомляв, що Фурса розповів, за що Україна отримає 2,7 млрд від МВФ.