Експерт з питань оборони та безпеки Олег Старіков в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, звідки в царській Росії взялися перші терористи.

"Перші терористи, саме терористи справжні, були політичні терористи в царській Росії. Так звані народовольці. Це кінець 19 століття. Які пішли в народ, народ їх не прийняв, зміна кріпосного права. І тоді вони здійснювали замах на царів. На Олександра третього, коли Ульянов Володимир і брат його Олександр був повішений", - сказав Олег Старіков.

Він зазначив, що третє охоронне відділення царської “охранки” створило російську соціал-демократичну робітничу партію, щоб контролювати все.

"Взяли під контроль терористів — в результаті 1917 рік ми побачили. Такі ж помилки роблять всі спецслужби світу", - додав Старіков.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Куса припустив, до чого готуватися країнам "другого ешелону" у стосунках з Афганістаном.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Стариков заявив, що, щоб зрозуміти, що Путін буде робити, потрібно думати як він.