Політтехнолог Валентин Гладких у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів, що потрібно робити Україні задля розвитку. За його словами, треба домогтися у перемовинах з Західними партнерами автономності у розвитку економічної сфери.

«Зрозуміло, що туристична галузь Італії від COVID-19 постраждала значно більше, ніж туристична галузь України, але це не підстава до того, щоб не розвивати туристичну галузь в Україні. Треба розвиватись, треба створювати умови для того, щоб сюди приїжджали і тут відкривали якісь підприємства», - зазначив Гладких.

За словами експерта, Україна намагається розвиватись, але треба розуміти, що ми не можемо робити це автономно, тому що, наприклад Україна є членом СОТ, яка передбачає певні правила, зокрема забороняє протекціонізм, тобто ми не можемо використовувати певні інструменти для досягання економічних цілей.

«Коли Зеленський говорить, що ми будемо проводити локалізацію, то він наштовхується на відвертий супротив з боку наших європейських партнерів, які не палають бажанням, щоб робочі місця з їхніх держав перекочували до України і щоб ми тут створювали товари з доданою вартістю», - підкреслив Гладких.

На думку політтехнолога, щоб цього досягнути, треба провести складні перемовини з нашими Західними партнерами. За його словами, треба їх переконати, що це вигідно не лише нам, а й їм.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, чи приберуть з поста Шмигаля.

Також Знай.ua повідомляв, що Фурса розповів, за що Україна отримає 2,7 млрд від МВФ.