Політолог Олександр Мусієнко у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» прокоментував ситуацію в Афганістані.

«Якщо подивитися з точки зору американців, то, я думаю, ситуація виграшна для Байдена і для держави. Тому що більшість американців підтримували рішення про виведення американських військ як з Іраку, так і з Афганістану», - каже експерт.

Мусієнко нагадав, що виведення американських військ з Афганістану почав ще Барак Обама, Дональд Трамп продовжив цей процес, а Джо Байден завершив.

«Причому це президенти, у яких абсолютно різні бачення були на деякі ситуації і процеси. Але вони були солідарні в тому, що треба вийти з Афганістану. І це закінчив Байден. Я думаю, що з точки зору американського суспільства Байдена підтримають. І це, я думаю, важливіше, ніж міжнародна реакція. Все-таки вони ж вибирають президента», - сказав він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Корчілава розповів, чи не вчинять США з Україною так само, як з Афганістаном.

Також Знай.uа писав, що Дзівідзінський розповів, чи може в Україні повторитися афганський сценарій.