Двічі голова Верховної Ради Олександр Мороз у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів про найбільшу поразку незалежної України.

За його словами, Україна після розвалу Радянського Союзу мала найбільш розвинену індустрію, сучасні технології, один із кращих у Європі агропромислових комплексів, але сьогодні наша країна – одна з найбідніших.

«Головний недолік – це неправильно побудована система влади. Ставлення до системи влади як такої однакове у всіх президентів. Вони як естафету передають цю ваду», - каже Мороз.

Він нагадав, що під час інавгураційної промови президент України Володимир Зеленський заявляв, що «кожен з нас – президент».

«Для того, щоб кожен був президентом, має бути досконале самоврядування самодостатнє. Потрібно переглядати бюджетне та податкове законодавства і їх системи. Для того, щоб люди на місцях жили за рахунок того, як вони працюють, відповідаючи за те, як вони живуть», - сказав ексголова ВР.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Мороз закликав молодь не їхати з України і будувати тут європейське життя.

Також Знай.uа писав, що Мороз підтвердив, що 24 серпня 1991 року був підготований Акт про незалежність України для розгляду на засіданні ВР.