Політичний аналітик Віталій Романченко на каналі «My.ua» розповів, як виправити демографічну проблему в Україні. За його словами, люди не бачать можливості себе реалізувати в Україні.

«90% молоді мрією бачить закінчити тут навчання і виїхати за кордон. Тобто люди не відчувають себе комфортно на рідній для них землі. Вони готові вивчити іноземну мову, інтегруватися в чужі спільноти, тому що тут вони не бачать можливості себе реалізувати», - зазначив Романченко.

За словами експерта, для виправлення цієї проблеми потрібно 20-25 років з нинішнього моменту з умовою політичної стабільності при зміні курсу країни. На думку політичного аналітика, для виконання цього завдання ми повинні неухильно 20-25 років займатися її вирішенням.

«Тоді ми підійдемо до не дуже високого, але середнього рівня розвитку. У соціальних системах зруйнувати щось значно простіше, ніж створити, тому що руйнується воно протягом місяця, а створюється значно довше», - сказав Романченко.

Як зазначив експерт, країна повинна мати стабільний політичний курс протягом довгого часу, щоб реалізувати задумане цим курсом і таким чином можна зробити так, що люди відчують себе комфортно у своїй країні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог розповів, навіщо Меркель їде в Україну.

Також Знай.ua публікував слова Петренка про Північний потік-2: Навряд чи ми зможемо зупинити добудову.