Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про важливість реабілітації людей з поствоєнним синдромом. За його словами, у доказ цьому послужить недавній інцидент з гранатою в Кабміні.

«У нас йде каскад. Почався з того, що 2 роки тому пішли ці замінування. Зараз вже кричущий фактор: Кабмін, бойова граната», - зазначив експерт.

На думку Атаманюка, на жаль, на тлі патріотичного і волонтерського пориву, виникають криміногенні елементи, які мають доступ до зброї.

«Йде тенденція, що це злочин, але якщо пройшов через АТО, то на цей злочин можна дивитися не як на злочин. Американці досі ще вихаркують проблеми війни у В'єтнамі», - підкреслив він.

За словами експерта, для американців з поствоєнним синдромом у США зроблені спеціальні установи, де вони можуть отримати наркотики або сексуальні послуги – це робиться з метою реабілітації психічно хворих. Економіст відзначає, що питання реабілітації таких людей дуже важливе – це показує випадок з гранатою в Кабміні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк пояснив, чому на Кримській платформі буде мало країн.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк пояснив на прикладі Януковича, чому не можна вести багатовекторну політику.