Колишній радник президента Росії економіст Андрій Ілларіонов у програмі «On target з капітаном Гарі Табах» розповів, чому пішов від Путіна. Він зазначив, що Путін прислухався до його рекомендацій, в результаті економіка Росії почала набирати обертів, а життєвий рівень людей покращився.

«Для мене було важливим і цінним, що те, що я рекомендував, що я радив - це правильні рекомендації, це правильні поради. І в тому випадку, якщо той чи інший керівник держави чи уряду проводить таку політику, то результат, дійсно, виходить той, який ми очікуємо. Це дуже важливо для підтвердження правильності того курсу економічної політики, який можна рекомендувати», - зазначив він.

Однак, за його словами, піти з посади радника президента його змусили принципові речі.

«Пішов я після того, як той же самий Путін систематично здійснював кроки зі знищення особистих, політичних, громадянських свобод в країні. У тому числі і такі акції як Норд Ост, коли за наказом Путіна був випущений газ і були задушені газом заручники. Це за наказом Путіна штурмували школу в Беслані, і в результаті цього штурму з танків і вогнеметів по школі, в якій знаходилися діти, їхні батьки та вчителі, було вбито понад 330 осіб», - говорить він.

Після цього Ілларіонов сказав Путіну, що в таких умовах більше не хоче бути його помічником, і пішов з поста економічного радника.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомлв Знай.ua, Гуменюк розповіла, чому вирішила написати книгу про окупований Крим.

Також Знай.ua повідомляв, що Наталія Гуменюк розповіла, як змінилася ситуація на півострові за роки російської окупації.