Політичний аналітик Віталій Романченко на каналі «My.ua» розповів, як повернути Крим. За його словами, Росія вже пережила період максимальної конфронтації проти неї – зараз світове невдоволення пішло на спад.

«Для РФ Крим важливий з точки зору геополітичних інтересів настільки, що просто так без бою вони його не віддадуть ні за яких санкцій. Крим важливий Росії для забезпечення власної безпеки», - зазначив Романченко.

За словами експерта, коли політики заявляють, що будуть вводитися санкції проти Росії, то треба чітко розуміти, що просто так Росія з Криму не втече, бо найжорсткішу фазу світової конфронтації Росія пережила.

«Санкції та інші міжнародні інструменти, спрямовані проти Росії, пом'якшуються, тому заяви багатьох політиків я розглядаю виключно з точки зору популізму, тим більше терміном в 1 рік», - сказав політичний аналітик.

На думку Романченко, для повернення Криму Україна повинна створити сприятливу соціально-економічну ситуацію, щоб самі мешканці Криму захотіли повернутися в Україну.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог розповів, навіщо Меркель їде в Україну.

Також Знай.ua публікував слова Петренка про Північний потік-2: Навряд чи ми зможемо зупинити добудову.