Багато іноземців кажуть, що українська столиця стала Меккою і одним з кращих місць світу по катанню на вейксерфі. У той же час, як часто буває, самі українці недооцінюють те, що мають у себе під боком. Про це в програмі Karabas.Live розповів чемпіон України і президент Української федерації вейкбордингу, засновник київського інноваційного екстрим-парку розваг Юрій Зозуля.

«У нас є унікальна перлина - Труханів острів і острів Муромець. Там є річка Десенка, дуже чиста. Якщо по якості води в Дніпрі є питання, то в Десенці багато джерел і якість води така, що можна проводити чемпіонати світу», - каже він.

За його словами, Київ має ексклюзивні умови для занять водними видами спорту.

«На чемпіонат світу з'їжджається весь світ і бачить ці пейзажі, що до Хрещатика 20 хвилин їхати, кругом готелі, супермаркети, все дуже дешево, у нас найкрасивіші дівчата. Тому іноземці просто шаленіють. Вони кажуть: «Ви не зрозуміли, Київ - це найкрутіше! Ніде такого немає - ні в Берліні, ні в Парижі, ні в Будапешті, ні в Нью-Йорку», - розповідає Зозуля.

Зазвичай, за його словами, в центрі міста серфових локацій не існує.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«У Парижі треба їхати дві години, щоб дістатися до найближчого озера з канатними дорогами. У Брюсселі те ж саме. У Лондоні є п'ять канатних доріг, але при цьому туди треба їхати по дві години. А в Києві трохи відійшов від Хрещатика - і ти вже на одній із кращих світових серфових баз», - розповідає спортсмен.

Знай.ua повідомляв, що Рибчинський засудив обійми олімпійської чемпіонки з росіянкою: «Надто багато смертей між цими народами задля цьомочок і обіймашок».

Також Знай.ua повідомляв, що Кремінь пояснив, якою мовою розмовляти українським футболістам: «Мова на брифінгах, вибачте, не державна».

https://www.youtube.com/watch?v=-h9RymifrQ8&feature=youtu.be