У програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай 24» політолог Андрій Багінський розповів про певні деталі візиту президента Зеленського у Вашингтон.

Як стверджує політолог, дату візиту Зеленського перенесли з 30 серпня на 31 через доволі насичену програму. Він розповідає, що, окрім головної зустрічі президентів України та США, відбудеться також кілька зустрічей на рівні експертів та МЗС України.

Далі Багінський припустив, яким буде порядок денний на зустрічі Зеленського з Байденом. За його словами, США зазвичай готують для України кілька завдань на виконання, що передусім стосуються боротьби з корупцією та корпоративного управління. «Вони намагаються створювати можливості для деяких реформ в різних секторах. Транспортному, енергетичному, нафтогазовому», - додає експерт. Окрім цього, він припускає, що розмова торкнеться і теми запуску Північного потоку-2.

Принагідно гість програми зазначає, що візит президента України не обмежиться розмовою лише із Байденом. «Крім Вашингтона Зеленський відвідає Каліфорнію, де, можливо, ми побачимо низку зустрічей, в тому числі і з підприємницьким сектором», - повідомляє Багінський і додає, що там може йтися про сучасні технології та можливості України в цьому плані.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Багінський розповів, чому Байден не заважає запуску Північного потоку-2.

Також Знай.ua писав про те, що Багінський заявив, що США збільшують фінансову допомогу Україні.