Посол України в Австрії з 2014 по 2021 рік Олександр Щерба в ефірі програми “Політична україністика” з Андреасом Умландом розповів, що люди, які виправдовують дії Путіна — не проводять лінію між добром і злом.

Олександр Щерба зазначив, що диктатори ніколи не говорять, що вони починають війни, щоб відвернути народ від проблем в країні.

"Я колись написав статтю на цю тему в австрійській газеті. Я написав, що всі в'язниці в будь-якій країні світу заповнені людьми, у яких були причини. У кожного вбивці є причини, у кожного гвалтівника є причини. Це не привід перестати проводити лінію між добром і злом. А ось те, що роблять путінферштеєри (ті, хто розуміють Путіна, - ред.) — вони не проводять лінію. Кажуть, ну, і ті праві, і ті праві. Російський посол сказав одне, український посол сказав щось інше. Правда, напевно, десь посередині", - сказав Щерба.

За його словами, це сумна ситуація, яка є частиною світу післяправди.

"Коли правда — це не факт, а це прихильність. І це погано", - додав Олександр Щерба.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Клімкін розповів, як світ сприймає Україну.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Гладких розповів, чи зростає добробут українців.