Дипломат Вадим Трюхан в ефірі програми "Що далі" з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай 24" розповів, чому Росія уникає накладання подальших санкцій.

“Росія дійшла до тієї межі, коли уже не залишилось у світі країн, які не усвідомлюють, що таке Росія і хто такий Володимир Путін… Насправді путінський режим тримається на коштах, які отримуються в першу чергу від енергоресурсів. Це близько 20% наповнення їхнього бюджету. Відповідно, якщо б було накладено ембарго — вони б не змогли виконувати елементарні базові соціальні програми, які вони проводять. Там би була шалена інфляція, подальше падіння, воно і так впало, порівняно з 2014 роком, рівня життя росіян і так далі”, - сказав Вадим Трюхан.

Він зазначив, що наразі Росія не готова розривати зв’язки з іншими країнами.

“І їхні зусилля по зриву інавгураційного саміту Кримської платформи, по дискредитації України у світі і таке інше, показують, що їм болючі ці санкції. Хоча вони не хочуть це публічно визнавати. Їм не можна допустити, що вони розширяться. Що підуть вже в секторальну сферу. Що дійде до відключення від SWIFT, що до ембарго дійде”, - додав Трюхан.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романченко заявив про повернення Криму, що без бою вони його не віддадуть ні за яких санкцій.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Мусієнко розповів, навіщо Росії потрібен Крим.