Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі висловився про ситуацію з суддею Миколою Чаусом. За його словами, помилка України в тому, що влада не змогла нормально домовитися з владою Молдови про екстрадицію.

«На останній зустрічі в Грузії зайшла Санду, де сиділи перші особи інших країн, і поставила питання «Що там з Чаусом?», не сіла, не продовжила розмову і вийшла, грюкнувши дверима. Те, що відбувається, не може відбуватися в цивілізованому світі», - зазначив Атаманюк

На думку експерта, Україна не змогла дипломатично домовитися про екстрадицію корумпованого судді Чауса з Молдавії.

«Ми так агресивно захищаємо права блогера керуючого «NEXTA», якого зняли з літака в Мінську, але при цьому робимо ось такий «чортизм» з приводу того, що не можемо цивілізовано зробити екстрадицію з сусідньої країни», - сказав Атаманюк.

Атаманюк заявив, що Чаус уособлює всю судову систему України. За словами експерта, компетентні органи вчасно не заарештували суддю і дали можливість йому виїхати, тому зараз триває «гра».

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк пояснив, чому на Кримській платформі буде мало країн.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк пояснив на прикладі Януковича, чому не можна вести багатовекторну політику.