Політолог Артем Бронжуков у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського з американським лідером Джо Байденом.

«Згідно з офіційними релізами, згідно з анонсами, президент їде і зустріч має відбутися. Але водночас вчора в американській пресі дійсно вийшла новина про те, що на контролі зараз в Байдена і головна тема, яка обговорюється в Вашингтоні і в Білому домі, – це саме Афганістан, це Кабул», - каже експерт.

Він нагадав, що днями в Кабулі відбулося кілька терактів, у результаті яких загинули 12 американських військових.

«Звісно, переговори і міжнародна зустріч з президентом Зеленським актуальна і в Вашингтоні також. Але коли ми говоримо, що Америка втратила 12 своїх військових… То, звісно, фокус уваги Байдена буде закцентований на цій справі. І, можливо, вчергове ми побачимо перенесення цієї зустрічі. Але це не факт, і треба чекати офіційних заяв від офіційних представництв», - сказав Бронжуков.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На його думку, США не змінюватимуть свої позиції щодо Афганістану.

«Вчора, наприклад, також читав пост у Фейсбуці Камали Гарріс (це віце-президент Сполучених Штатів), яка вчергове підтвердила, що вектор, який обрала сьогоднішня адміністрація Сполучених Штатів і президента Байдена, вірний, і вони будуть його дотримуватися», - резюмував політолог.

Як повідомляв Знай.uа, Корчілава розповів, чи не вчинять США з Україною так само, як з Афганістаном.

Також Знай.uа писав, що Багінський припустив, яким буде порядок денний на зустрічі Байдена з Зеленським.