Своєю думкою щодо діяльності уряду Шмигаля поділився політолог Артем Бронжуков у програмі «Акценти» з Тетяною Резвін.

Експерт акцентує на тому, що уряд Шмигаля не має парламентської програми і працює без неї. А так, каже він, не робиться в демократичній державі, якою є Україна. «Адже вони, голосуючи за якісь рішення і пропозиції, ризикують власним авторитетом і ім'ям», - підкреслює Бронжуков.

Він зазначає також, що цей уряд не подав документу для підпису депутатів. «І оцінити документ, який готує уряд – стратегія розвитку держави на 2 сторінки А4... Це комічно і виглядає більше, як шкільний реферат», - коментує Бронжуков ситуацію. Він підкреслює, що це зовсім не відповідає документу, підготовленому вищим виконавчим органом влади.

Отже, гість програми підсумовує, що такою є робота українського уряду сьогодні. «І як би там не висміювали деяких депутатів у ЗМІ, але все-таки вони не дурні і мають певну експертизу», - міркує Бронжуков.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Багінський заявив, що кожним міністром тою чи іншою мірою можна управляти.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, чи приберуть з поста Шмигаля.