Чи слід найближчим часом очікувати в Україні масового обурення і соціальних хвилювань? Свій прогноз у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» дає політолог Артем Бронжуков.

«Я б не ототожнював невдачі українських політиків з невдачами української держави – це трохи різні поняття. Україна – це країна з прекрасними людьми та прекрасними перспективами. Але, на жаль, зараз ми знаходимося на такому етапі розвитку, коли до влади приходять люди, які нездатні здійснити свої повноваження. Це природний процес для всіх демократичних країн. Але що стосується голодних бунтів, то мені здається, що зараз прогнозувати їх було б передчасно. Так, є величезна кількість незадоволених людей, але, на щастя, Україні вистачає ресурсів і підтримки міжнародних партнерів, щоб не доводити справу до голодного бунту. Головна мета громадян – змусити політиків давати реальні результати своєї роботи», - вважає він.

На його думку, зараз таких результатів не видно.

«Щоб досягти успіхів в економіці, потрібна стратегія. А голосно пообіцяти видати кожному по п'ять тисяч гривень – це найпростіший шлях, яким ідуть політики. Але запорука успішного майбутнього України – це розвиток політичної культури», - говорить Артем Бронжуков.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політичний експерт Олександр Солонтай заявляв, що масові протести цієї осени залежать від молоді.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Микола Томенко вважає осінні протести неминучими.