Видавець Андрій Гончарук в ефірі програми “Таран VLOG" з Віктором Тараном розповів, яким чином видавництва мають протидіяти інформаційній війні.

Андрій Гончарук розповів, яку участь бере його видавництво в інформаційній війні з Російською Федерацією.

“Ми, безперечно, займаємо якусь позицію, і ми займаємо місце у цій боротьбі. Оскільки ми по іншому себе не уявляємо. Ми є частиною нашої держави, наша держава під загрозою. При чому, під загрозою фізичного знищення. Можливо, хтось уже з цим настільки звикся, що трошки втратив гостроту. Але це не потрібно робити, оскільки сотні років історії нам демонструють те, що, можливо, і знаходяться такі моменти, коли ти втрачаєш свою увагу. Але не треба втрачати”, — сказав Гончарук.

За його словами, вони видають книжки соціального спрямування, і так мають робити і інші видавництва, незалежно від ніші.

“І підтримували б нашу боротьбу із ворогом, який взагалі веде таку діяльність на державному рівні… У нас немає вибору. Якщо у нас наша держава не надто цим переймається, то ми, бачачи всі загрози, ми маємо якось об’єднуватись”, - додав видавець.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чеповий заявив про Україну, що ми реально поранені і кров тече. Зараз війна.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Кочевенко зазначив, що Росія завжди готується до якоїсь пакості.