Сьогодні ветеран російсько-української війни та керівник Черкаського осередку Нацкорпусу Дмитро Кухарчук демонстративно розрізав вени під управлінням поліції у Києві у знак протесту проти репресій. Про це повідомлено на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Нас не залякати ні СІЗО, ні тортурами, нічим. Тому що, виносячи поранених друзів, ми бачили багато крові, якої в житті не бачив ні Монастирський, ні Єрмак, ні Баканов, ні Зеленський. Але якщо вони так хочуть моєї крові – ось вам моя кров!», - заявив Кухарчук і порізав ножем собі руку.

Як показано на відео, до нього одразу підбігли однодумці і зупинили кров, перев’язавши рану.

На сайті зазначено, що Дмитру Кухарчуку та Олегу Довбишу були вручені підозри щодо хуліганських дій під Офісом Президента 14 серпня в Києві.

«У свою чергу адвокат Едуард Вербінець повідомив про те, що, вивчивши матеріали, які надав слідчий та прокурор щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, стало очевидно, що у підозрі є нічим не обґрунтовані взаємовиключні обвинувачення», - зазначено на сайті.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На сайті Нацкорпусу зазначено, що Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький вважає це змовою силовиків, адже на сайті Міністерства внутрішніх справ було підкреслено, що суд вже обрав запобіжний захід Кухарчуку та Довбишу, хоча судового засідання ще не було.

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що жоден з олігархів не спонсорує Нацкорпус.

Також Знай.ua повідомляв, що активісти Нацкорпусу приєдналися до демонтажу радянських інсталяцій на Майдані.