У програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» політолог Артем Бронжуков оцінив ефективність зміни українських еліт.

На думку гостя програми, обрання президентом Зеленського – це вже зміна політичних еліт. «Були політики, які багато років знаходилися в системі, але народ обрав несистемного політика», - пояснює Бронжуков.

Тим не менш, він припускає, що наступних виборів варто знову очікувати зміну вектору. За словами експерта, пошук ефективних менеджерів триває постійно, але досі покладені надії не виправдалися. Також Бронжуков зазначає, що ротації в уряді цілком можливі, але повна зміна всього Кабінету міністрів – навряд, хоч й це не виключено.

Тим не менш, головну проблему він вбачає в іншому. «Проблема в тому, що замість президента Зеленського кандидатів на вищі посади відбирають і призначають чиновники», - пояснює політолог. Бронжуков підкреслює, що людей призначають на посади, оцінюючи не їхній професіоналізм, а лише лояльність. «Офіс президента готовий працювати проти будь-якої людини, у якої є якісь владні амбіції. Її просто не допустять до влади», - обурюється він.

Отже, Бронжуков підсумовує, що чергова зміна чиновників не дасть бажаного результату, адже їхні професійні якості не відповідають посадам. «Для того, щоб домагатися результатів, на посадах потрібні особистості», - підкреслює політолог і додає, що цього зараз не спостерігається.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бронжуков заявив, що не варто ототожнював невдачі політиків з невдачами України.

Також Знай.ua писав про те, що Бронжуков заявив, що передумов для перезавантаження уряду чи часткової ротації немає.