Як на видавничій справі в Україні відбилася коронавірусна пандемія? Детальніше про це розповів видавець Андрій Гончарук у програмі Віктора Тарана «Таран VLOG».

Як розповідає гість програми, його видавництво існує вже 7,5 років і за цей період воно стало його професією. Але дворічна пандемія COVID-19 з карантинними обмеженнями, каже Гончарук, негативно відобразилася і на його справі, і на видавництві в Україні загалом.

Видавець пояснює, що впав головний пункт їхньої діяльності. «Ми, як видавництво, займаємося молодими, дебютантами. Тобто, це люди, письменники і поети, яких треба демонструвати публіці», - каже Гончарук.

Він додає, що карантинні обмеження і лоукдауни сильно обмежили комунікацію людей, а молодим письменникам потрібна постійна увага читачів, чого не було.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Степанюк розповів, що під час пандемії видали забагато доларів.

Також Знай.ua писав про те, що Піта розповів про вплив епідеміологічної ситуації на ринок житла.