Політичний аналітик Віталій Романченко на каналі «My.ua» розповів, за яких обставин будівництво Північного потоку-2 може бути зупинено. За його словами, на це може вплинути прихід до влади в Німеччині партії «Зелених», але він дуже малоймовірний.

«Неможливо взагалі. Єдиний шанс – це якщо на майбутніх парламентських виборах в Німеччині переможе партія «Зелених», яка зараз в рейтингу на п'ятому місці, адже вона є категоричним противником Північного потоку-2», - зазначив Романченко.

За словами експерта, партія «Зелених» або «Союз 90» в Німеччині не підтримує проєкт Північного потоку-2, тому якщо вони прийдуть до влади, то досить імовірно, що добудова газового потоку може бути зупинена, але вони знаходяться тільки на 5 місці.

«Тоді може бути цей процес буде зупинений: шанс – мільйонна частина зі 100 відсотків», - підкреслив політичний аналітик.

На думку експерта, це єдине, що може вплинути на добудову Північного потоку-2, який може позбавити Україну транзиту газу, що приносить нам гроші в бюджет.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романченко пояснив, чому Україні не підходить неоліберальна модель держави.

Також Знай.ua повідомляв, що Багінський заявив, що США збільшують фінансову допомогу Україні.