Лейтенант запасу ССО, командир розвідгрупи 3-го полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго Андрій Малахов розповів у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня», чи всі гідні захисники України справді мають нагороди.

Гість програми розповідає історію свого бойового побратима Івана Дєєва, який отримав офіційне запрошення на святкування Дня Незалежності в парадній формі через дзвінок з Офісу президента і якого не опинилося у списках запрошених. «Це просто нонсенс. І командувач ССО, і міністр оборони підписали подання Дєєва на звання Героя України. А з Офісу Президента нагородні документи повернули», - обурюється Малахов.

Також він зазначає, що ця інформація знаходиться у відкритому доступі і не потребує спеціального з’ясування. Принагідно командир розвідгрупи згадує інтерв’ю Дєєва: невдоволення він не виказав, але в погляді можна було помітити огиду від цієї ситуації.

Малахов зізнається, що таке ставлення до захисників України з боку влади його справді шокувало. «Все це вирішувалося в Офісі президента, де працює й Арестович, який з цього приводу зображував подив», - зазначає він.

Гість програми припускає, що президент може й не бути поінформований про рішення своїх підлеглих. «Але ж краща реклама – це народний поголос. Справжні рейтинги визначаються не в телевізійних ефірах, а на кухнях», - підкреслює командир розвідгрупи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Малахов заявив, що колишнім десантникам не приходили повістки вони йшли на фронт добровольцями.

Також Знай.ua писав про те, що «Нацкорпус» заявив, що СБУ фальсифікує справу харківських ветеранів.