У новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюк у студії Руслана Бізяєва політолог Руслан Бізяєв розповів, з чим поїхав і чого очікувати від візиту Володимира Зеленського в США.

«Президент України поїхав з певним набором побажань до США, просто так вийшло, що дата візиту Зеленського збіглася з піком афганської кризи і, відповідно, ця криза стає тригером глобальної світової геополітичної кризи. Адміністрації Байдена зараз не те що трошки не до Зеленського, але навіть не до прем'єр-міністра Ізраїлю Бенета, з яким він зустрічався», - повідомив він.

Бізяєв розповів, що все це говорить про те, що США в першу чергу будуть займатися своїми політичними проблемами, які йдуть по наростаючій після виходу з Афганістану. США будуть тепер думати, що робити зі своїми союзниками, вважає він, і як їм утримати статус гегемона.

«На цьому тлі візит Володимира Зеленського буде швидше за все виглядати такою добродушною бесідою з Байденом. А ось зустріч з чиновниками адміністрації Байдена, з представниками держдепартаменту і представниками бізнесу може мати цілком прикладний і практичний характер. Очевидно, з Володимиром Олександровичем будуть узгоджені якісь дії, які повинні будуть бути виконані або під кінець цього року або на початку наступного», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бортника, що візит Зеленського в значній мірі пройде в афганській тіні.

Також раніше для Знай.ua Ялі про візит Зеленського в США: - «Пряників я не чекаю».