У новому випуску програми «Акценти» з блогером Тетяною Резвін політичний експерт Микола Спірідонов розповів, що відбувається з партією «Голос», чи буде існувати ця партія до кінця каденції та які перспективи у партії «ОПЗЖ».

«Очевидно, що фракція «Голос» в тому чи інакшому вигляді буде існувати. А з електоральної точки зору – це повний розгул, коли вийшов Вакарчук та відсторонилися інші медійні фігури. Зараз у «Голосу» немає рейтингу і фактично вже залишилося пів «Голосу», це виглядає як якась така група людей по інтересах. Тому партії «Голос» і зараз фактично вже немає, і якось реанімувати її дуже складно, легше вже нову партію розкручувати», - повідомив він.

Спірідонов сказав, що так відбулося швидше за все тому, що відійшов керманич пан Вакарчук й зараз у них немає флагмана, немає людини харизматичної та менеджерів. У партії «Голос» ще є мізки, вважає він, це люди, які можуть вести аналітичну роботу, але одні мізки без менеджерів, медіа та флагманів, на кого орієнтуватися партійцям – це мало.

«Якщо брати партію «ОПЗЖ», то вони будуть намагатися розширитися та по можливості намагатимуться залишитися у політиці», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Курбана, що багато чого залежить від зустрічі Зеленського з президентом США, з чим приїде Зеленський в Україні.

Також раніше для Знай.ua Рябцев розповідав, що держава повинна замінити систему подачок системою соціальних пакетів.