Політолог Мирослава Майніна у програмі «Что дальше» на каналі «Знай 24» розповіла, за якими напрямками Україна розвиває співробітництво зі США.

«У нас є кілька напрямків, за якими ми активно розвиваємо співпрацю зі Сполученими Штатами Америки. Перше – оборонний блок, друге – нас зараз цікавить енергетичний блок і третє – це політичний. Ну, і сюди дуже часто приплітають мирне врегулювання», - каже експерт.

Вона звернула увагу на те, що президент України Володимир Зеленський поїхав у США не тільки з першою леді і міністром закордонних справ України.

«Там приїхала ціла свита... На вулицях Києва не зустрінеш стільки українських міністрів, скільки зараз можна зустріти в Вашингтоні. Не хочу говорити, що міністри там не потрібні. Міністр – це людина, яка повинна профільно орієнтуватися в кожному питанні, яке президент може знати поверхнево. Він може знати, що нам потрібно, що ми хочемо отримати, але якісь точкові моменти... Завжди потрібна страховка. Тому в нас така велика делегація», - сказала Майніна.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Корчілава розповів, чи не вчинять США з Україною так само, як з Афганістаном.

Також Знай.uа писав, що Ялі пояснив, чому Байден призначив зустріч Зеленському наприкінці літа.