Генерал Збройних Сил України Сергій Кривонос у програмі «On target з капітаном Гарі Табах» розповів, чому його не любить вище начальство.

«Якось один великий генерал сказав, що питання не в професіоналізмі і авторитетності Кривоноса. Є тільки одна проблема: коли він щось планує, він нікого не доводить до відома, а ставить тільки за фактом виконання завдання. Це говорив піхотний генерал, великий генерал. В принципі, це очікуване. Якщо я як розвідник буду розповідати, де я, чого хочу і як буду робити, я ніколи цього не зроблю. Як у пісні «Тихо підкрався, тихо пішов». Тільки це і дозволяє вижити. Чим менше знають, тим більше у тебе шансів на виконання завдання. Тому розвідка не любить зайвих слів», - говорить він.

Коли було оголошено перемир'я щойно обраним президентом Порошенком, сталася несподівана ситуація.

«У нас бій, я доповідаю в штаб, і мені закочують істерику: «Яке ви право маєте? Президент наказав!». Я кажу: «По-перше, я нічого не знаю з приводу того, які укази. Я в оточенні. Ніякої інформації, пошта не приходить, ніщо не прилітає. А по-друге, вони почали перші». Мені винесли мозок. Бій закінчився, все нормально, з нашого боку втрат не було. В принципі, як не було у мене «двохсотих» за ці 47 днів в оточенні», - стверджує генерал.

Через пару днів він знову вів бій, на цей раз на випередження.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

«Знову доповідаю. Мені кажуть: «Ми ж вам все вислали, ви ж там як?». Я кажу: «Нехай президент спробує сказати, що ми не будемо стріляти, коли стріляють по нас, перебуваючи зі мною в окопі. Нехай він це скаже моїм солдатам», - розповідає Кривонос.

Знай.ua повідомляв, що генерал Збройних Сил України Сергій Кривонос розповів про свої зв'язки з видатним тезкою і знаменитим кіноактором Голлівуду.

Також Знай.ua повідомляв заяву Кривоноса, що Росія буде нарощувати свої зазіхання і розхитувати ситуацію.