У новому випуску програми «Розвилка» з блогером Любов'ю Завальнюк у студії Руслана Бізяєва політолог Руслан Бізяєв розповів про загострення ситуації на Донбасі і Мінські угоди.

«Загострення на Донбасі - це дуже багаторівнева проблема і дуже багато людей, які в цьому зацікавлені саме зараз. Річ у тім, що загострення на Донбасі у нас буде зміщувати акценти з економічної та медичної складової, а в Росії ж це можна знову зробити на хвилі патріотизму і отримати «Єдиній Росії» додаткові голоси», - сказав він.

Бізяєв вважає, що найцікавіше полягає в тому, що виконання Мінських угод, про які так голосно кричать усі сторони за фактом в нинішній конфігурації не вигідне нікому. Тому потрібно дивитися не на те, що політики говорять, впевнений він, а на те, що вони роблять.

«Судячи з коментарів Вікторії Нуланд, США повернулися до концепції виконання Мінських угод. А виконання Мінських угод - це імплементація формули Штайнмаєра, яку виконати ніяк не вийде. Можна прийняти якийсь паралельний закон, який буде блокувати цей процес, тому що головне - це не імплементувати, а виконати. А формула Штайнмаєра – це двері, які відкривають шлях до виборів на непідконтрольних територіях», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що всі говорять публічно, що альтернативи Мінським угодами немає.

Також раніше для Знай.ua Охотин заявляв, що німецькі виборці налаштовані проросійськи.