Президент Асоціації професійних управителів нерухомістю України Анатолій Топал на каналі My.ua розповів про вкладення грошей у нерухомість. За його словами, нерухомість не буде дешевшати, але все одно це є найбільш зрозумілим способом вкласти гроші.

«Українська нерухомість безальтернативна для вкладення грошей. Я відходжу від слова «інвестування», а саме для вкладення грошей. Є квартира: можна її здавати в оренду або залишити дітям – люди вкладаються в нерухомість», - зазначив Топал.

За словами експерта, нерухомість – найбільш зрозумілий спосіб вкласти кудись гроші для простих людей. За його словами, люди розуміють, що відбувається інфляція, тому нерухомість стає засобом вкладення грошей.

«Чому модними стали котловани? Ми сьогодні заходимо на котлован по 25 тисяч гривень, а вже через 2 роки ми бачимо, що нам відділ продажів обіцяє вартість в 30-32 тисячі гривень. Ще треба розуміти, що за рік будматеріали від 32% до 180% подорожчали», - підкреслив Топал.

Як зазначив експерт, перспектив до зниження цін поки що не спостерігається. Також, за його словами, влада готує деякі законопроєкти, які можуть привести до того, що дрібний і середній інвестори можуть піти з України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романченко заявив, що газ є ключовим енергоносієм.

Також Знай.ua повідомляв, що Романченко розповів, за яких обставин будівництво Північного потоку-2 може бути зупинено.