Політтехнолог Віталій Бала у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи відреагує Офіс президента, зокрема глава ОП Андрій Єрмак, на призначення Антона Геращенка радником міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

«Вони зараз дуже зайняті візитом у Сполучені Штати Америки. Можливо, був вибраний такий час… Для того, щоб це рішення провести для себе. Але я думаю, що, безумовно, певні палки в колеса будуть вставляти», - каже експерт.

Він підкреслив, що деякі Telegram-канали вже поширюють інформацію, що Монастирський якимось чином пов’язаний зі старими «елітами».

«Вже почалися такі певні інформаційні торпеди… Побачимо, чим це завершиться. Бо коли його призначали, я також був на 99% впевнений, що він буде людиною, яка буде виконувати всі вказівки з Офісу президента. Але, як казав Остап Ібрагімович Бендер, «навіть страховий поліс не дає стовідсоткової гарантії». Так що побачимо, чим це все завершиться. Це вже цікаво», - сказав Бала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Рейтерович заявив, що перед Аваковим стоїть непростий вибір.

Також Знай.uа писав, що Микола Томенко розповів, чи дійсно закінчилась епоха Авакова.