Сьогодні покупці надають перевагу дорожчому сегменту нерухомості. Так сказав президент Асоціації професійних управителів нерухомістю України Анатолій Топал на каналі My.ua, розповідаючи про тенденції попиту українців.

Як розповідає гість програми, попит на нерухомість має свої нюанси і зараз покупець надає перевагу дорожчому сегменту. «За свої гроші він вимагає від забудовника якість, сервіси та інфраструктуру», - підкреслює Топал.

Раніше, зазначає він, українці орієнтувалися на локацію, але зараз пріоритетним чинником попиту став благоустрій та інфраструктура, однорідність сусідів і сервіси, а також, окрім цього, наявність поблизу майданчиків, парків та озер.

Гість програми підкреслює, що зараз ніхто не буде купувати сіре та похмуре житло. «Ви можете побачити масу класних ЖК, які розвиваються і ціни дуже високі, але при цьому продається практично все», - зазначає він.

Отже, Топал підсумовує, що тенденція попиту на якісне житло триватиме і надалі. Водночас він стверджує, що попит на економ-сегмент не зникне, але він буде меншим, аніж на елітний.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Топал розповів, чи буде дорожчати нерухомість.

Також Знай.ua писав про те, що Піта дав пораду, чи варто зараз купувати або продавати нерухомість.