У новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою астролог, нумеролог і психолог Розалія Романова розповіла, що показав розклад карт таро про наступні пів року правління президента Зеленського.

Романова, зробивши розклад, розповіла, що показують нам карти таро і якими будуть майбутні пів року для президента нашої країни. За розкладу на чотири карти, яким вона найчастіше користується. Цей розклад показує картину в загальних рисах, підтвердила вона, ці чотири карти покажуть, про що буде думати президент і які думки будуть переважати, що у нього на серці і які емоції будуть переважати. Наступна карта – як він себе буде в цій всій ситуації вести, вважає вона, і карта результат – як впливатимуть його вчинки на те, що буде відбуватися у нас в країні.

«Після розкладу ми бачимо, що перша карта вийшла дуже авторитетна, вона називається «жрець», але її образ це якраз президент, Папа Римський, тобто президент в голові думає про себе як про президента і це добре. Перед тим як лягти на стіл, ця карта почала крутитися, а зараз лежить в рівному становищі, тобто президент упевнений у собі і вважає, що він все правильно робить і веде нас туди, куди потрібно, але те, що карта крутилася, говорить про те, що його хитає з боку у бік. За датою народження у нас дуже цікавий президент – він маніфестор, таких людей всього лише 2%, вони бачать картину світу і йдуть куди потрібно», - розповіла вона.

Романова повідомила, що карта про те, що у президента на серце і в душі випала «імператор», а це теж президентська карта, але тут вона випала в перевернутому положенні, причому що погіршується. Це означає, що якщо в голові він говорить собі що він президент і робить все правильно і все може, то в душі він себе почуває дуже не впевнено, можна навіть сказати, що його душа ридає. Карта, що він нам показує, випала «маг» і у цього персонажа є все для того, щоб робити все - гроші, жезли як інструмент роботи і меч, щоб захищатися, і ця карта нам демонструє, підтвердила вона, що він буде поліпшуватися, незважаючи на те, що душа плаче.

«І ця карта поліпшується, тобто те, що він буде нам демонструвати, незважаючи на те, що душа плаче, що «я все можу в мене все є, вірте мені і це він буде демонструвати». Але результат у нас карта «нового шляху», причому вона перевернута, а новий шлях – це як би новий президент. І виходить, що все одно навколо нього буде створюватися така ситуація, що якщо не імпічмент, то перевибори і його весь час будуть збивати зі шляху. Але оскільки карта перевернута і каже про новий шлях, то поки ми будемо залишатися з цим президентом», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Куліка, що у США спитають у Зеленського про план “Б”.

Також раніше для Знай.ua Воля заявляв, що чергове перенесення зустрічі із Зеленським викликало б обурення в США.