Політолог, блогер, кандидат філософських наук Олександра Решмеділова у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?» розповіла про стосунки України з Білоруссю. За її словами, незважаючи на політичні розбіжності, Білорусь і Україна співпрацюють економічно.

«Індикатор – це загострення на фронті. Не можна сказати, що там все заспокоюється і згасає. Чи буде додаткова ескалація з Білоруссю? Ми періодично бачимо вчення, які проходять на її території. Потеплінь з Білоруссю ми поки не спостерігаємо», - зазначила Решмеділова.

За словами політолога, білоруська сторона заявляла, що між Білоруссю і Україною є політичні непорозуміння, але економічного непорозуміння – немає.

«Економічні війни між нашими державами не починаються, але можуть початися. Тому ми повинні розуміти ці ризики. На скільки я бачу, поки в активі немає нових ринків, щоб Зеленський міг сказати: «все, з цими не дружимо, а дружимо з ось цими», - підкреслила Решмеділова.

Як зазначила Решмеділова, перенаправити економічно-торговельну розв'язку між країнами колишнього СРСР поки що за весь час незалежності не вдалося.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гладких заявив, що треба створювати умови для відкриття нових підприємств в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Ніколаєнко заявив: Продавати землю іноземцям не можна ні в якому разі.