Громадський діяч, політик Павло Себастьянович у програмі Олександра Кочеткова «Економіка для думаючих» розповів про важливість підприємств у розвитку економіки. За його словами, для розвитку економіки України нам потрібно збільшити кількість підприємств, які будуть платити податки.

«2015 рік: у нас кількість підприємств-платників основного податку на додану вартість і другого за значенням податку на прибуток – 368 тисяч. А нині з 368 тисяч у нас залишилося 222 тисячі», - зазначив Себастьянович.

За словами експерта, кількість підприємств, які давали робочі місця і платили податки до державного бюджету, зменшилася майже на 50%.

«Практика показує, що тільки ті країни, які індустріально інтенсивно і швидко розвиваються, показують найбільше зростання економіки і найвищий рівень життя», - підкреслив Себастьянович.

Як зазначив експерт, якщо ми хочемо розвинути економіку України і поліпшити рівень життя громадян, то треба вжити заходів для збільшення кількості підприємств, що збільшить надходження до бюджету.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гончаров заявив, що влада повинна не тільки обіцяти, а й реалізовувати.

Також Знай.ua повідомляв, що Гончаров розповів, яким чином влада має розвивати країну.