Навіщо нам боротися за українську державність? Свою думку з цього приводу обґрунтував у своєму блозі «Толчок» футуролог Олексій Толкачов, пояснивши, в чому вбачає головні завдання і місію держави.

Футуролог розмірковував над питанням, навіщо нам боротися за українську державу, зазначивши, що ми можемо здобувати українську державу для того, щоб стати рівними іншим або для того, щоб нарешті закрити гештальти, здобути державність і потішитися з цього.

«Ми можемо гинути за українську державу в надії, що колись наші діти, внуки в Україні будуть щасливі. Але правильна відповідь на питання: «Навіщо?» нас приводить до того, що держава потрібна для щастя людей», - вважає Толкачов.

За його словами, в Конституції США прямо записано, що кожен має право на прагнення до щастя, не просто бути щасливим, але прагнути до щастя. На його думку, наша рідна українська держава нам необхідна для того, щоб вона допомагала всім громадянам України досягти щастя.

«Моє бачення полягає в тому, що справою держави, завданням, місією держави є примноження можливостей для щастя, створення інфраструктури для щастя», - каже Толкачов.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він пояснив, що це потрібно для того, щоб бабусі не вмирали в голодній старості, розчаровані в тому житті, до якого вони прийшли на пенсії, і щоб українці не потрапляли в аварії на розбитих дорогах тільки тому, що хтось не поклав асфальт.

«Щоб наші солдати не гинули на фронті, тому що їм хтось патрони не підвіз. Держава необхідна для того, щоб створити інфраструктуру для нашого щастя», - заявив Толкачов.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що Україна потребує швидкого стрибка, стрімкого ривка вперед.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Рохов зазначив, що політик мав би бути архітектором майбутнього.