Як вибрати тренера, якому можна довіряти і розвиватися під його керівництвом? Дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу, майстер спорту міжнародного класу, тренер Андрій Хомицький у програмі «Головне питання з Борисом Бронштейном» розповів про якості наставника, з яким йому пощастило спілкуватися.

«Для мене це був власний приклад. Зовнішній вигляд, як він виглядає, і, звичайно ж, як людина. Я пам'ятаю такі моменти з життя, коли він міг прийти на тренування і подарувати мені дві пари біленьких шкарпеток. Причому таких, які б я собі не купив. Він купував їх в тенісному магазині, вони були певної якості. Я ж був студент, у мене фінансові можливості були дуже обмежені, як і у більшості студентів. І він міг сказати: «Ось, я собі купив, мені розмір не підійшов». Він ніколи не робив це з позиції «Я ось тобі купив», хоча розмір ноги у нас був просто однаковий», - згадує чемпіон.

Тому, каже він, крім зовнішньої форми ще дуже важливий внутрішній стан людини.

«Я від нього дуже багато перейняв у свою тренерську кар'єру. Повинно бути таке відчуття, що ви творите, а не руйнуєте. Ну, і сам момент, що він по року тренував мене просто так, безкоштовно. Ми могли після тренування виходити, кафешка була внизу, і він міг сказати: «Сьогодні у мене день зарплати, я пригощаю». Але знову-таки, це був той же момент, коли він просто не хотів мені створювати незручне відчуття. Я розумів, що з цією людиною можу рухатися далі. Це дуже важливо», - зазначає спортсмен.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Кремінь пояснив, якою мовою розмовляти українським футболістам: «Мова на брифінгах, вибачте, не державна».

Також Знай.ua повідомляв, що Рибчинський засудив обійми олімпійської чемпіонки з росіянкою: «Надто багато смертей між цими народами задля цьомочок і обіймашок».