Громадський діяч, політик Павло Себастьянович у програмі «Економіка для думаючих» розповів, яка справжня мета держапарату. За його словами, нинішній держапарат працює на одну мету – власне збагачення.

«У держапарату зовсім інша мета роботи, ніж у всього суспільства. Якщо все суспільство хоче жити в комфорті і безпеці, то ми хочемо так жити всім суспільством, а вони хочуть жити в комфорті і безпеці у своєму вузькому колі і вони це собі забезпечують», - зазначив Себастьянович.

За словами експерта, зазвичай люди сподіваються, що держапарат буде працювати на користь всього суспільства, і їх цілі будуть збігатися з нашими цілями, але зазвичай вони мають свої цілі.

«Той бюрократичний держапарат, який нам дістався у спадщину від Радянського Союзу, поступово розрісся, туди увійшов кримінальний елемент і в кінцевому підсумку він відокремився, і всі гілки влади скоординовано працюю на одну загальну їх мету – особистий добробут», - підкреслив Себастьянович.

На думку експерта, те, що ми зараз маємо, це наслідок допуску до влади чиновників, які були на керівних посадах при Радянському союзі. За його словами, вони фактично тримаються зграєю, працюючи над своїм добробутом.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гончаров заявив, що влада повинна не тільки обіцяти, а й реалізовувати.

Також Знай.ua повідомляв, що Гончаров розповів, яким чином влада має розвивати країну.