У програмі «Головне питання з Борисом Бронштейном» дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу, майстер спорту міжнародного класу, тренер Андрій Хомицький назвав людей, які допомагають йому встановлювати нові спортивні рекорди та щодня підтримують його.

Передусім Хомицький ділиться спогадами про свого тренера, зокрема, як він безкоштовно готував його виступати на чемпіонаті України. «Коли я попросив підготувати мене на наступний чемпіонат України, він мені відповів: «Ти ж уже все знаєш! Готуйся сам». Це було дуже по-батьківськи зроблено», - розповідає він.

Як згадує майстер спорту, тренер завжди був у залі, розпитував його про підготовку або ж тренував. Водночас, підкреслює Хомицький, тренер акцентував на тому, що він – плід не чиїхось старань, а власних.

Також гість програми згадує, як перед виступом на чемпіонаті світу тренер прийшов підтримати його за куліси. «Він допоміг мені зробити дуже важливі речі: допоміг розкачатися, побув зі мною», - зазначає майстер спорту. На запитання тренера про переживання Хомицький тоді відповів, що почувається спокійно і збирається запропонувати дівчині одружитися з ним прямо на сцені.

Також він із вдячністю розповідає про свою дружину, яка допомагала йому вчитися позуванню, вставала поруч і брала секундомір. До того ж Хомицький додає, що перемогти на другому чемпіонаті світу йому вдалося саме завдяки цьому. «Моя дружина виступала більше не людиною, яка коригувала мене, а яка мене підтримувала і вірила», - підкреслює майстер спорту.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хомицький розповів, звідки прийшов у бодібілдинг.

Також Знай.ua писав про те, що Зозуля розповів про катання на вейксерфі в Україні.