Заслужений юрист України, кандидат юридичних наук Марина Ставнійчук у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле розповіла про президентські вибори 2019 року.

«Треба чітко розуміти, що станом на 2019 рік виборча ситуація була сформована таким чином, що всіх спроможних, знаючих, досвідчених було відсунуто тими чи іншими шляхами. І президент Порошенко, очевидно, думав, що Володимир Зеленський для нього буде дуже простим візаві під час виборів і він запросто виграє, тому що він усунув всіх реальних серйозних конкурентів. Не сталося!», - каже експерт.

За її словами, чинна влада будує дороги і подає це так, ніби до неї цього ніхто не робив. Проте попередня влада розповідала те ж саме, зазначає Ставнійчук.

«Я була вражена, коли Володимир Гройсман сказав, що він будував дорогу до Львова. В той час, коли вона ще для Євро-2012 була побудована як один з об’єктів, які було необхідно Україні побудувати для європейського Кубка з футболу. Тобто брехня якби супроводжує це все», - сказала юрист.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Томенко розповів, навіщо Зеленському вибудовувати свою вертикаль.

Також Знай.uа писав, що Амелін розповів, яка місія у Зеленського.